Založ si blog

Baran-baran BUC

21.3. až 20.4. patrí znameniu BARANA, aj „politik“ Procházka patrí pod toto znamenie a nie je tajomstvom, že aj za ním stál zhodou okolnosti podnikateľ nesúci rovnaké meno. Ale už nestojí! Čože sa to vlastne stalo, že sa Baran napajedil a tak trošku aj nečakane urobil svoje buc a vyhodil z kresla predsedu človeka, ktorý už dávno stratil šance verejnosti myslieť si o ňom, že je to človek prezieravý, rozumný, pravdovravný a čestný.

Znamenie BARANA najviac ovplyvňuje hlavu, horšie to ale je len v čase, keď sa o niekom začne s dešpektom vravieť, že má baraniu hlavu. Niektorí ľudia narodení v tomto znamení majú až chorú túžbu presadiť sa, byť prvý za každú cenu, hoci aj cez mŕtvoly..teraz to platí o o viac, hoci s radosťou sa dá konštatovať, že v mŕtvom projekte zvanom Sieť je len jedna politická mŕtvola a ňou je práve sám Procházka. Toto znamenie ráta aj s tým, že takto nasmerovaný jedinec vie prechádzať  do agresivity, zákernosti, útočnosti a v politike by nemal dlho zotrvať, pretože sa nevie naučiť ani taktu, ani tolerancii a ani hranej diplomacii!

Keď sa pozrieme na udalosti za posledné dva dni okolo Procházku, zrejme nás napadne aj myšlienka, že sa cchel udržať v svojej pozícii, ale keďže sa inak nedalo, tak aspoň vyfabulovaným úskokom, teda najskôr zaskočí stranu ohlásením svojho odchodu, tým postaví do pohotovosti myšlienkové pochody v koalícii, ak by v prvom kole nikto počas hlasovania neobdržal viac ako 2/3 oprávnených hlasov potom možno v druhom kole alebo možno i neskôr musel zotrvať v svojej smiešnej funkcii. Ale SIEŤ Radka zaskočila, podporila Bercelyho, pretože ten má aspoň aké také eso v rukáve, ak sa teda bavíme o jeho funkcii ministra dopravy.

Ale o inom chcem!  Som skalopevne presvedčený, že muž v poazdí Siete-Baran vedel, kam to všetko s Radoslavom Procházkom smeruje, Procázka sa nutne potreboval udržať ako predseda strany a to minimálne z dvoch dôvodov, toho politického, aby nevypadol z hry a toho osobného, teda povedzme skôr existenčného dôvodu, lebo má na svojich pleciach úver voči FIO banke vo výške troch miliónov eur a dá sa predpokladať, že nielen to, ale že sú v hre iste aj „menšie úveriky“ v podobe niekoľkostotisíc eur, ktoré poskytli iní veritelia. Je tu síce fakt, že štátny rozpočet dá Sieti 3,5 milióna eur, ale aj tak je to „ošemetná“ situácia, totiž je celkom možné, že strana nemusí splácať dlh a ten potom okamžite padne na ručiteľa a tým nie je nikto iný iba Pinnochio Procházka. Úver totiž kryl svojím osobným majetkom a v tej dobe, keď si úver bral ešte fantazíroval, že bude premiérom. Jeho vulgárne „Ja idem do prdele, s vami sa nedá robiť….krízový manažér….ty kokos, vám musí j***ť, chlapi, fakt vám musí j***ť“ dnes môže ktokoľvek pozmeniť na vetičku „JA som v prdeli, ja som v prdeli od samého začiatku, čo som si zmyslel vstúpiť do politiky.

Procházka je figúra, s ktorou to ide ťažko aj takým „expertom“, ako bol a je poslanček Beblavý, de facto formálne Sieť nemohla vytvoriť ani svoj vlastný poslanecký klub v parlamente a tak dostali len jedno ministerstvo zverené novozvolenému predsedovi Siete. A potom stratil aj poslancov okolo Hrnčiara a stal sa z neho generál bez armády.

Radoslav Baran A Radoslav Procházka-game over!

Igor Junas, honorárny konzul Malajzie

26.08.2016

Igor Junas, honorárny konzul Malajzie Od roku 1995 vykonával funkciu generálneho honorárneho konzula Nórskeho kráľov Stva a to až do zriadenia jeho veľvyslanectva v Bratislave v roku 2005. V roku 2006 ho oslovili zástupcovia Malajzie, ktorú predtým už viackrát navštívil a vedel , že je to moderná, dynamická a dobre organizovaná krajina. Podobne ako Slovensko je veľmi [...]

Honorárny konzul Slovenska v Ugande nie je to isté ako honorárny konzul Ugandy na Slovensku

25.08.2016

Ak sa dostanete na stránky honorárneho konzulátu Ugandy iste mi dáte za pravdu, že informácie, ktoré sú tu publikované sú prehľadné, dosť detailné a prerozdelené naozaj do kategórií, ktoré ukazujú, že pán honorárny konzul Andrej Brna má jasno kam upriamovať svoju pozornosť-na charitu, teda konkrétna podpora pre Bwindi Community Hospital a vôbec pre zdravotníctvo [...]

Osobný bankrot Generálneho honorárneho konzula Seychelskej republiky na Slovensku A. Hryca

25.08.2016

Andrej Hryc, Seychely Známy herec, režisér a niekdajší šéf rádia Twist Andrej Hryc už dávnejšie priznal, že sám oslovil vládu exotickej krajiny, aby sa mohol stať ich honorárnym konzulom. Seychely sa mu totiž zapáčili počas dovolenky. Hovorca rezortu diplomacie Peter Stano okrem toho zdôrazňuje, že honorárnych konzulov nevyberá naše ministerstvo zahraničných vecí, ale [...]

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 51
Celková čítanosť: 139525x
Priemerná čítanosť článkov: 2736x

Autor blogu

Kategórie

Archív