Založ si blog

JOJ. . . to bude vencov a dva týždne sa bulvár opäť nezastaví(! (

Veľa vecí okolo nás prešuchoce a neraz im ani nemáme prečo venovať pozornosť, len odborníka znalého veci napríklad chytí informácia , že hlavnou predstaviteľkou „32“- hej dynastie v rokoch 51-30 p.Kr. bola Kleopatra, vlastným menom Kleopatra neceret mer ites alias Kleopatra božská a milujúca svojich predkov, ktorá sa narodila v roku 69 pr. Kr.v Alexandrii v Egypte a umrela 12. augusta roku 30 pred Kr. rovnako v Alexandrii v Egypte. Ako vidíte, nepožila dlho a ostali po nej dietky Caesarion, Alexander helios, Kleopatra Selene II a Ptolemy Philadelphus. Smútili aj rodičia Ptolemy XIII Theos Philopator a Kleopatra V z Egypta a rovnako aj jej súrodenci Ptolemy XIII Theos Philopator, Ptolemy XIV, Arsinoe IV z Egypta a berenice IV z Egypta.

A zas máme august o niekoľko tisíc rokov neskôr a aj u nás skonala „Kleopatra“.  Bulvár a NET sa topil v „šokujúcej“ správe…zomrela kontroverzná psotavička televíznych hlúpych reality šou Martina Chovancová alias Kleopatra z Turca alebo Martinka z Turca, ktorá a to teraz neviem presne pred piatimi-šiestimi rokmi sa uchádzala o srdce bojazlivého chlapíka Mariána v primitívnej a hlúpej šou

„Farmár hľadá ženu“ a vďaka svojej vizáži i vďaka vyjadreniam sa jej podarilo vracať na obrazovku i stránky bulváru ešte niekoľkokrát. Ryšavka s výrazne nevkusným líčením je už teda na pravde Božej

a mne nedá trošku pustiť myšlienky na špacír a nenapísať i rôzne všakovaké podnety, myšlienky, ktoré môžu z časti ukázať nešťastné stvorenie i v inom svetle, v tom krutejšom, arograntnejšom a žiaľ nie z jej viny.

Len pred nedávnom, keď sa idol mól Andrea Verešová na akúsi prehliadku nalíčila do modrých a červených odtieňov bulvár okamžite hlásal…..“Toto nie! Andrea, veď vyzeráš ako Martinka z Turca!“ A Martinke z Turca sa v jej prazvláštnom živote lepila jedna smola za druhou a žiaľ, naša spoločnosť jej v tom vďaka pažravosti televízii a bulváru absolútne nepomohla. Hlúpy program z nej urobil na krátky čas hviezdu,ktorú dokonca pozývali na večierky, aby sa smiali na jej vizáži, oblečení, výrokoch, Martinka dostávala peniaze za rozhovory a jednoducho pri svojej inteligencii, pri svojom spôsobe života to nemala ako zvládnuť. Prepracovala sa ako viete k samému dnu, k pobytu na psychiatrii, k životu v maringotke bez elektriny, vody, kúrenia. Matka troch detí a „jedného vymysleného“. Televízia na Kolibe má čo ďakovať tejto prostoduchej žene, obsadená do viacerých projektov zdvíhala sledovanosť ďalších primitívnych arograntných a potupných programov a pre časť divákov bola lákadlom rovnako ako podobné programy s Norou, Braňom a iné. Špeciálne vydania dokonca začali približovať jej rodinu, jej matku, strýka! Prostoreká Martina si servítku pred ústa nikdy nedávala a bulvár „to žral“ a ľudia kupovali. RAz problémy s deťmi, so sociálkou, inokedy problémy s alkoholom, s matkou. Martinka z Turca v sledovanosti porazila a Noru Mojsejovú a to je už čo povedať! TV JOJ sa okamžite chválila…..v strategickej cieľovej skupine 12-54 polovica divákov pri televíznych obrazovkách. S ratingom 12,6% a trhovým podielom 50,3 % akýkoľvek program s Martinkou z Turca sa stal medzi mladšími divákmi najsledovanejším nespravodajským programom dňa….nikomu nikdy nevadilo,čo takýto program povedzme tejto časti mladej generácie aj skutočne dá. Tento program tromfol nielen Noru ale aj v danej chvíli Adela show, aj Nočné televízne noviny a aj mládeži neprístupný film Diabol zo série nesmrteľní! Skrátka telka z Koliby zabodovala!

A veru nenašiel sa nikto, ani z novín mimo bulváru, ani z ministerskej stoličky, kto by povedal, že takýto dehonestujúci program, rovnako ako tie ďalšie typu Farma, Výmena manželiek to by nemalo byť to pravé orechové, čo chceme ponúknuť krajine. Je zarážajúce, že iks ľudí žije ako bezdomovci, je zarážajúce, že  niekto žije v maringotke bez vody, elektriny, tepla, je zarážajúce množstvo nelegálnych osád, je zarážajúce Mašličkovo, je zarážajúci Lunik IX, je zarážajúci počet mladých alkoholikov, je zarážajúci počet narkomanov, je zarážajúci počet cigánov sediacich v base, je zarážajúci počet negramotných, je zarážajúca ľudská  a aj politická nevšímavosť k takémuto niečomu. Nikto sa nenašiel, kto by na plné ústa povedal, že médiá zneužili mentálnu jednoduchosť Martinky a špeciálne pre jednoduchých ľudí vytvorili program, ktorý sa stal quázi zaujímavým……lenže vážení, len úbožiak sa odbavuje na chorých, na slabých, na postihnutých, na nemohúcich, na chudobných, na škaredých. Ale na Slovensku ide všetko v iných koľajách a nikomu to nevadí a ak by vadilo, i programy typu I múdry schybí pod taktovkou O. Andráššyho i jeho nasledovníkov v rôznych variáciách by boli zrejme vyrobené a predložené divákom v trochu inej podobe, teda menej geneticky zmutovaných na obrazovke, menej viditeľne špeciálne vyberaných mešuge cigánov i Maďarov, Slovákov. A pán veľkomožný sa roky raduje, s pohárikom dobrého koňaku v Smotánke.

Tak ako som napísal, Martinka mala smolu, ak by bola cigánka, dostala by aj byt, aj dávky a možno by situáciu nejaký úrad podchytil..Martinka nie je, bude iste niekto iný, je zarážajúce , že stále i teraz sa články o nej nachádzajú v sekcii „domáci prominenti“. Žijeme naozaj v zvláštnej krajine, ak sa nepozrieme na takúto situáciu otvorene. A potom tá celá kopa vyjadrení na blogoch, kde Martina je „tupá ako tágo“, kde Martina schytáva všetko to, za čo ale úplne a ľudsky de facto ani nemôže. A tak mi nedá a musím napísať, že je mi jej aj ľúto, nemohla za svoju jednoduchosť, nemohla za svoj level mentálneho postihnutia a keď sa dostala na cestu, ktorú jej vytvorili, začala sa strácať, potkýnať.

Pred nedávnom si pripomenula výročie svadby,manžel už na svadbe ukázal, že pohárik s alkoholom ho zaujímal viac ako novomanželka a tu ho máš, o pár mesiacov neskôr sa Martina nechala počuť ako inak cez bulvár….“Keď mám sex, tak len raz za mesiac.Vtedy som rada. nestojí mu….tak som si povedala, že podám žiadosť o rozvod, že si neplní manželské povinnsoti. Však aj to je príčina, nie? Čo jednu klobásu budem jesť celý život?“

Odišla „jedna zo slovenských celebrít“, aj s vytetovaným Ficom na ramene,/“Ste dobrý chlap, ja vás mám aj vytetovaného.“/ ku ktorému sa obrátila so žiadosťou a výkrikom o pomoc, v rade „celebrít“ bude chýbať aj vyzlečenej celebrite Sise, aj single celebrite Adele, aj všetkoznelej SVOKRE, aj Norike, aj Braňkovi,aj JOJ-ke, aj Novému času, aj …aj….aj.

Ľudia, ktorí získajú falošnú popularitu a nadobudnú aj akúsi imaginárnu dôležitosť ľahkou a umelou cestou sa dostávajú do falošnej pozície vlastnej významnosti a následne sa ocitnú v pazúroch vlastnej frustrácie, neraz podporovanej alkoholom, drogami. Ľudská osobnosť sa rozbije veľmi ľahko a podobná produkcia „star“ je len zradné prázdno a bahno……za úspešné budovanie falošnej identity si Martinka iste zaslúži veniec od manažmentu televízie z Koliby, od šéfredaktorov bulváru, od režisérov, moderátorov…..

 

Pred časom Martinke ponúkli nafotiť kalendár s príznačným názvom „7 hriechov“, ako uviedla agentúra nad inou adeptkou ani neuvažovali, len Martinka. Autorom pôvodných predlôh bol francúzsky rytec a kresliar Jacques Calloot a tak Martina znázornila Závisť, Pýchu, Lakomstvo, Obžerstvo, Smilstvo i Hnev a Lenivosť.

Škoda , že Calloot nepokračoval v danej tématike a nevytvoril aj výjavy Arograntnosť, Namyslenosť, Prázdnota, Pseudokultúra.

Dcéra Martiny Barbora nevidela mamu viac ako dva roky, vždy keď jej zavolala, bola opitá, Barbora spolu so svojimi bratmi Kamilkom a Vladkom vyrastá v Detskom domove v Ružomberku, na svoju mamu má ťažké srdiečko, veľa vecí nevie pochopiť a mnohé pochopí až neskôr.

Napísal som tento príspevok v dobrej viere rezonancie, v nádeji, že záleží len na nás na všetkých, čo a ako budeme velebiť, komu a čomu budeme venovať svoj čas, svoju pozornosť, čo sa budeme snažiť dať ľuďom okolo nás, doma, v rodine, v škole, v spoločnosti i sebe samým.

Igor Junas, honorárny konzul Malajzie

26.08.2016

Igor Junas, honorárny konzul Malajzie Od roku 1995 vykonával funkciu generálneho honorárneho konzula Nórskeho kráľov Stva a to až do zriadenia jeho veľvyslanectva v Bratislave v roku 2005. V roku 2006 ho oslovili zástupcovia Malajzie, ktorú predtým už viackrát navštívil a vedel , že je to moderná, dynamická a dobre organizovaná krajina. Podobne ako Slovensko je veľmi [...]

Honorárny konzul Slovenska v Ugande nie je to isté ako honorárny konzul Ugandy na Slovensku

25.08.2016

Ak sa dostanete na stránky honorárneho konzulátu Ugandy iste mi dáte za pravdu, že informácie, ktoré sú tu publikované sú prehľadné, dosť detailné a prerozdelené naozaj do kategórií, ktoré ukazujú, že pán honorárny konzul Andrej Brna má jasno kam upriamovať svoju pozornosť-na charitu, teda konkrétna podpora pre Bwindi Community Hospital a vôbec pre zdravotníctvo [...]

Osobný bankrot Generálneho honorárneho konzula Seychelskej republiky na Slovensku A. Hryca

25.08.2016

Andrej Hryc, Seychely Známy herec, režisér a niekdajší šéf rádia Twist Andrej Hryc už dávnejšie priznal, že sám oslovil vládu exotickej krajiny, aby sa mohol stať ich honorárnym konzulom. Seychely sa mu totiž zapáčili počas dovolenky. Hovorca rezortu diplomacie Peter Stano okrem toho zdôrazňuje, že honorárnych konzulov nevyberá naše ministerstvo zahraničných vecí, ale [...]

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

Thunbergová

Švédska prokuratúra obvinila Gretu Thunbergovú z občianskej neposlušnosti

23.04.2024 19:35

Súdy v minulosti už dvakrát uložili celosvetovo známej aktivistke pokutu za občiansku neposlušnosť na klimatických protestoch.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 51
Celková čítanosť: 139410x
Priemerná čítanosť článkov: 2734x

Autor blogu

Kategórie

Archív