Založ si blog

Neexistujúci striptíz a pozvánka dobre sa najesť pri tajchu

Viac foto vo vnútri…nosatá tridsaťpäťka na titulke bulváru, vraj striptíz pri jazere, vraj sa prezliekala na brehu , zvýraznené dvoma ++MUŽI BOLI VO VYTRŽENÍ…musím sa priznať, že áno, bol som totiž pri tom jazere aj s priateľom Dodom a po očku sme sledovali oproti nám sediacu kreatúru, o ktorej by sme pri pive piánko zahlásili „ ani rici, ani cici“, ako v pozícii sediaceho Lotosa hlboko vdychuje preteplený vzduch. Naše vytrženie bolo reálne, pôvodne sme si mysleli, že ju na hrudi uštipli komáre, ale babena rafinovaná sa po kúpeli v jazere rozhodla prezliekať priamo na brehu. Chladné banskoštiavnické tajchy nútia človeka prezliecť sa okamžite, vieme to podľa seba, pred chvíľou sme vyliezli aj s Dodom z vody a tiež sme sa rýchlo prezliekali, len aby nás nikto neuvidel, pretože v tej chvíli sme ani sami nevedeli, či patríme medzi chlapcov alebo ani nie…chladná voda je chladná voda. Blondínka ale zrejme kalkulovala, je o nej všeobecne známe, že si zakladá na intelekte…iných a tak jej plán zaujať, jej v podstate vyšiel a nebyť dvoch-troch sekúnd, by ani krátky uteráčik nemohol kvalitne schovať nejaké ďalšie sladké tajomstvo. Pokiaľ ho vôbec má!

Leto je ako stvorené na takéto divnohrátky. „Počkaj! Pozri…toto je kus!“, vytiahol Dodo bulvár a tapol po riadnej riťke sexicu Rihannu. „To je žaba a dvadsaťosmička a nie k štyridsiatke kráčajúce kačiatko“, usmial sa a potiahol z cigaretky.

„Minule uverejnili veľký prieskum predností žien z celého sveta, vedel si, že najväčšie prsia majú Škandinávky a najmenšie Afričanky?“, Dodo sa dostával do ďalšieho levelu vytrženia.

„Neblázni, chceš mi nahovoriť , že táto hviezda je Afričanka?“, zaklincoval som. Pozrel na mňa dlhšie ako pri inej situácii a až potom sa rozrehotal. Pôvod babeny sa dá hravo spoznať podľa dekoltu, bujný dekolt je jedna z najvzrušujúcejších častí ženského tela, ktorá odpradávna vábi pohľady mužov z celého božieho sveta. Slovenky patria medzi najkrajšie ženy na celom svete a navyše sa môžu pýšiť košíčkami C…teda krásne trojky. To patrí v priemere k základným charakteristikám.

Cigareta ovisla v kútiku Dodových úst a filozofoval ďalej….“Ja ti obľubujem prsia, ktoré sú v prvom rade bezsilikónové a také akurát, také mňamky, čiže presne také, ako má aj moja manželka“.

„Krásavica“ oproti vkĺzla do kraťasov. „Ešte aj ten zadok nič moc“, už sa ani nepozeral Dodo tým smerom. To už radšej riadne lajdáky. Preletel pohľadom dookola a bolo vidieť ako spúšť v oku registruje jednotlivé „modelky“.

Dnes už nie je núdza o pohľady z tejto kategórie, aj ja som listoval svoje noviny, kde iná obnažená blondínka prekrývala svoje veľké prsia ananásmi a redakcia k tomu pripísala textík:“ Ananásy, ananásy, veruže ste mocnej krásy. Chcel by som sa s vami hrať, odtrhol by som vás rád. Ale je to zakázané, pre dychtivé mužské dlane. Slinky, zdá sa tečú márne, treba skočiť do cukrárne, banán v čokoláde dám si, nechcem hriešne ananásy!“ Ako ste si iste všimli báseň hotová poézia!

Je leto, hneď vedľa na deke leží ďalší pán, cez tvár má časopis a čuduj sa svete, zrelá dáma, ktorá zrejme celý život chcela byť skorobohatá odhaľuje na štyroch fotografiách svoje prednosti s tým, že je tam krásne červeným umiestnený nadpis:TOTO TELO PATRÍ MLADÉMU A STÁLE ŽENATÉMU ZAJAČIKOVI!

Noviny a časopisy si už vytvorili svoje priestory, kde „dámy“ lákajú na svoje prednosti, ono to budí dojem, že ako naozaj a keď nie ste krátkozraký a všimnete si malilinké písmenká pod fotografiami nahotiniek, zbadáte, že je to platená služba na telefón! Je to taká móda…ak SI SA milá deva hoc aj po päťdesiatke neodhodlala, je najvyšší čas a treba to rozbaliť! Človeka len tak napadne, ako to tie niektoré babeny majú zariadené, výjdu si k tajchu a bum ho, už je tu redaktor, už je tu chtivý divák, výjdu si na dovolenku, povedia si hajdy-haydu až niekam do grécka a aj tu ich objavia, samozrejme v jednych so siedmych zabalených dvojdielnych plavkách., alebo v izbe, pri bazéne.

Bulvár si v lete prichádza na svoje, len pred nedávnom uverejnil nechutné fotografie pred desaťročiami slávnej slovenskej herečky, zhodou okolnosti tiež pri tajchu, s celulitídou na pozadí, na stehnách a tiež s fotografiou z jedného z jej slávnych filmov, ako sedí v kadi plne vody a prsia už vtedy ako medúzy sa rozplávali do strán.

Zdá sa, že dnes už len tak chlapsky pohľad na kozy nikoho nevytočí a tak sa zdá človeku čudné, keď bulvár práve pri nejakej rachetli, tvrdí, že boli chlapi vo vytržení…vytržený bol len Rytier Modrovský, ako nazývame miestneho ochutnávača, ktorý nedal pozor a lakťom rozlial obsah poldecáka na stôl pri malom bufete pod lipou.

Žensko-mužské vzťahy majú v súčasnosti naozaj tie najrôznorodejšie podoby. U takých Inuitov je pre ženu úplne normálne mnohomužstvo, vydajom získava žena ženíchov aj v podobe bratov jej vyvoleného. V takej Maureránii musia nádejné nevestičky pekne papať až do riadnej obezitky, aby mali väčšiu šancu na vydaj, aby skrátka ženích videl, že sa prižení do rodiny, kde je hojnosť. Naše mužskoženské vzťahy sú rôznorodé a slobodné, stierajú sa rozdiely medzi pohlaviami, nikoho netankuje zvýšená rozvodovosť,nikoho nehecuje stále viac a viac sa prejavujúci rozpad rodiny a aj tí, čo s penou na perách hájili v rámci svojej straníckej orientácie hodnoty rodín sú neraz prichytení ako pod sprchou snívajú svoje tajné sníčky s bývalou mníškou a neskôr matkou rodiny. Miznú obmedzenia, je úplne egal, či sa dievča alebo mladá žena upriami na zajačika v podobe rodiaceho sa speváka alebo na ctihodného Dr. Kohna s postavením , tie obmedzenia miznú aj vekom a pribúda zajačikov a chtivých dám neraz držiacich pokope len vďaka šikovnosti plastických chirurgov.

Technika, počítače napomohli kategorizácii zadkov a pŕs:

Toto je zadok: (_!_)

Toto je veľký zadok: (__!__)

Toto je malý zadok: (!)

Toto je plochý zadok: (_._)

Toto je hranatý zadok: [_T_]

Toto je prdiaci zadok: (_*_)

Toto je zadok, ktorý toho už veľa videl a zažil: (_o_)

Toto je zadok, ktorý toho videl a zažižl ešte viac: (_O_)

Toto je cenný zadok: (_$_)

Toto je zriedkavý zadok: (_:_)

Toto je cyber zadok: (_@_)

Toto je tajomný zadok: (_?_)

Toto je zranený zadok: (_#_)

Toto je zapchatý zadok: (__)

Toto je zadok disponujúci zlatou žilou: (_%_)

Toľko o zadkoch. Teraz sa vrhneme na prsia.

Toto sú dokonalé prsia: (o)(o)

Toto sú silikónové prsia: ( + )( + )

Toto sú prsia s bradavkami pekne vysoko: (*)(*)

Toto sú prsia s veľkými bradavkami: (@)(@)

Toto sú push-up prsia: (oYo)

Toto sú prsia, ktorým je zima: (^)(^)

Toto sú prsia po zahryznutí upíra: (:o )( o )

Toto sú babkine prsia: \\o/\\o/

Toto sú prsia pritlačené na sklo: ( – )( – )

Toto sú prsia Kate Moss: ()()

Toto sú prsia zo stredu Playboya: ( o Y o )

 

 

 

 

 

Igor Junas, honorárny konzul Malajzie

26.08.2016

Igor Junas, honorárny konzul Malajzie Od roku 1995 vykonával funkciu generálneho honorárneho konzula Nórskeho kráľov Stva a to až do zriadenia jeho veľvyslanectva v Bratislave v roku 2005. V roku 2006 ho oslovili zástupcovia Malajzie, ktorú predtým už viackrát navštívil a vedel , že je to moderná, dynamická a dobre organizovaná krajina. Podobne ako Slovensko je veľmi [...]

Honorárny konzul Slovenska v Ugande nie je to isté ako honorárny konzul Ugandy na Slovensku

25.08.2016

Ak sa dostanete na stránky honorárneho konzulátu Ugandy iste mi dáte za pravdu, že informácie, ktoré sú tu publikované sú prehľadné, dosť detailné a prerozdelené naozaj do kategórií, ktoré ukazujú, že pán honorárny konzul Andrej Brna má jasno kam upriamovať svoju pozornosť-na charitu, teda konkrétna podpora pre Bwindi Community Hospital a vôbec pre zdravotníctvo [...]

Osobný bankrot Generálneho honorárneho konzula Seychelskej republiky na Slovensku A. Hryca

25.08.2016

Andrej Hryc, Seychely Známy herec, režisér a niekdajší šéf rádia Twist Andrej Hryc už dávnejšie priznal, že sám oslovil vládu exotickej krajiny, aby sa mohol stať ich honorárnym konzulom. Seychely sa mu totiž zapáčili počas dovolenky. Hovorca rezortu diplomacie Peter Stano okrem toho zdôrazňuje, že honorárnych konzulov nevyberá naše ministerstvo zahraničných vecí, ale [...]

Budmerický kaštieľ

Chce ministerka Šimkovičová kúpiť kaštieľ v Budmericiach? Rezort kultúry to popiera

18.04.2024 16:20

Rezort kultúry sa ohradzuje voči lživým tvrdeniam o kaštieli v Budmericiach.

kvety, mráz, ľad, jabloň

Meteorológovia varujú pred snehom a mrazmi, môžu poškodiť úrodu

18.04.2024 16:08

Výstrahu vydali vo štvrtok aj českí experti.

Mŕtvy v banke

O pôžičku v banke "žiadal" mŕtvy. Podpíš to, strýko! vyzývala ho neter

18.04.2024 16:00

Banku v Brazílii navštívil nezvyčajný zákazník. Sedel na invalidnom vozíku, nehovoril, padala mu hlava, ale jeho neter tvrdila, že strýko si chce zobrať pôžičku.

Zuzana Čaputová / Aurel Sabó / Jaroslav Krám / Juraj Štefanka /

Čaputová poslednýkrát ako hlavná veliteľka síl vymenovala generálov. Armáde vyjadrila uznanie a vďaku

18.04.2024 15:34

Prezidentka zdôraznila, že povýšení dôstojníci zosobňujú aj prínos Slovenska a jeho armády v rámci spojenectva v NATO.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 51
Celková čítanosť: 139163x
Priemerná čítanosť článkov: 2729x

Autor blogu

Kategórie

Archív